Разберете

Какво правим

Да, ние сме по-специални. Даже сме много специални. Ние не работим за кликове, лайкове, reach, engagement, а за РЕЗУЛТАТИ!

Не правим реклама. 

Ние увеличаваме продажбите!

 

В България има около 17 000 регистрирани онлайн магазина. Над 75% от тях не работят реално. Нямат трафик и продажби. Собствениците явно не успяват да се справят с това предизвикателство или допускат груби грешки.

Ние анализираме състоянието им и предлагаме стратегия за развитие. 

 

Развиваме продажбите

Вероятно вашият магазин може да продава много повече. Ако е така ние го приемаме като цел и бавно и внимателно го постигаме.

Прочети повече

Това е нещото, което правим по цял ден – увеличаваме продажбите на онлайн магазини.

 В България има около 10 000 действащи онлайн магазина (според регистъра на НАП). Над 75% от тях обаче имат много малко продажби и не носят на собствениците си това, за което са създадени.

 Ние знаем какво пречи и как то да се преодолее.

Постигаме цели

За да има полза от нас, ние трябва да постигнем цел за увеличение на продажбите – 20, 30 или 50 хиляди лева, колкото е реалистично според предварителния план. 

Прочети повече

Истината е, че за потенциала за продажби основно влияние имат продуктите, техните цени и състоянието на онлайн магазина. Контролирайки ежедневно ефективността, ние постепенно увеличаваме рекламата и постигаме зададеното ниво на продажби.

Ефективни сме

Едно от първите неща, за което питаме е каква ефективност на рекламата трябва да се преследва. 

Прочети повече

Примерно при 1000 лв. Продажби 150 лв за реклама са 15%. Това е основния ни показател, който следим всеки ден. Колко пари са похарчени и какви продажби са направени. Никой не може да харчи пари, ако не може да докаже, че го прави ефективно, нали? (особено ако не са негови) Постигайки търсеното ниво, ние увеличаваме обема още и още….

Работим заедно

В много от случаите не можем сами да постигнем търсения резултат. Рекламата е част от уравнението.

Прочети повече

Понякога без корекции по сайта, снимките на продуктите, промоции и т.н. не е възможно да се постигне целта. Гордеем се, че заедно с клиентите си успяваме да изградим екип и да постигнем резултати, които дори и те не са вярвали. Ние търсим клиенти, с които да работим години наред. Нито за клиента нито за нас е ОК да работим само няколко месеца. Бизнесът им е за години, нали?

Да опитаме

Искаш ли да развиеш магазина си? Нека да видим как може да сме полезни