Без риск

Съвсем без риск няма как. Това е бизнес, но ние го нямаляваме почти до нула.

Как така няма риск?

Съвсем без риск няма как. Това е бизнес, но ние го нямаляваме почти до нула. Особено за стартиращите магазини, недоказали идеите си е много притеснително, че нещата няма да се получат и това ще им коства много.

Ето как нашия подход минимизира риска:

N

Всеки ден

Ние не работим цял месец и след това да ви дадем справка, която да ви изненада. Ние наблюдаваме резултатите всяка сутрин за всички клиенти и за начало започваме със суми от порядъка 30-40 лв на ден. Ако нещата по някаква причина не потръгнат ние правим промени по реклами, аудитории и продукти, които се рекламират. Ако не можем да се справим спираме рекламите и заедно с вас търсим решение. Няма опасност да се натрупа сума и да сте разочаровани. Клиентите ни са щастливи. Бъдете спокойни.

Гаранция

Един месец е достатъчно, за да се убедите в това, което правим за вас. Ако обаче по някаква причина не ви допадне подхода ни или ние като цяло, ще ви върнем цялата сума без да задаваме въпроси. Ние не работим, за да получим сумата за един месец. Ние искаме да работим с Вас години наред и да ни препоръчвате.

Пишете ни!

За въпроси и повече информация относно услугите ни, звънете на посочените телефони. Винаги сте добре дошли и на нашия фирмен адрес!