Какви са грешките, които допускаме при развитието на онлайн магазина? Отговорът на този въпрос се опитахме да дадем на първия от серията Семинари, организирани от eTel Digital Agency.

Нашият нов проект SELL Online е насочен изцяло към собствениците на онлайн бизнес. Заедно с гост-лекторите от Metrica и Optimystica коментирахме пропуските в логистиката, SEO оптимизацията и онлайн рекламата. Събитието, което се състоя в столичния хотел “GRAMI” бе посетено от над 20 представители на онлайн магазини.

“Изключително радостни сме, събитието предизвика такъв интерес, въпреки, че имахме изключително малко време за анонс и организация. Присъствието на над 20 онлайн магазина на семинара показва ясно, че се движим в правилната посока. Голяма част от собствениците на онлайн магазини не допускат, че минимални пропуски в развитието на бизнеса, могат да им донесат големи финансови загуби и пропуснати ползи”, коментира Найден Илиев, собственик и основател на eTel Digital Agency.

В случай, че не сте имали възможност да присъствате, може да се запишете за Безплатна консултация още сега  www.etel.bg/bezplaten-analiz/